Een Golf van Gerechtigheid tegen mensenhandel

Als team van Comyoo | Interactieve media hebben we ons tot doel gesteld om een significante bijdrage te leveren aan de strijd tegen mensenhandel en seksslavernij. We doen dit door samen te werken met stichting De 4e Musketier doordat één van onze collega's Jaap Geerts dit jaar meeloopt in de Muskathlon voor de organisatie A21. Op deze manier willen we als bedrijf een statement maken tegen mensenhandel en voor de vrijheid van al die vrouwen, mannen en kinderen die in onvrijheid leven.

We willen dit niet alleen doen. We hebben jouw hulp daarbij nodig!

Een donatie voor het goede doel lijkt soms een druppel op een gloeiende plaat. In ons geval is dat de gloeiende plaat van onrecht, onvrijheid, mensenhandel en misbruik van mensen. Wij willen recht doen aan die mensen. Niet door een druppel op een gloeiende plaat te zijn, maar samen met jou een golf van gerechtigheid te vormen en zo een verfrissing voor deze wereld te zijn.

De feiten over mensenhandel

Het verhaal van Katja

De zomervakantie begon voor Katja*, een studente aan de universiteit. Ze wist dat de kansen op een baan groter waren in Griekenland dan in haar eigen land, dus solliciteerde ze naar een vakantiebaantje. Eenmaal aangekomen realiseerde ze zich dat de toezegging op werk een truc was geweest om haar uit te buiten. Al snel bevond ze zich in een levende nachtmerrie. Katja werd continue verkracht, geslagen en gedwongen om tot aan 40 mannen per dag haar diensten te verlenen. Naarmate ze steeds vaker werd geslagen, groeide haar moed om te ontsnappen. Op een dag kon Katja aan haar handelaren ontsnappen en werd ze naar een opvanghuis van A21 gebracht. Het is een hele reis geweest, maar Katja is haar leven aan het opbouwen en opnieuw aan het studeren. Ze hoopt te kunnen afstuderen en daarna anderen in haar omgeving te helpen om te voorkomen dat zij het slachtoffer worden van moderne slavernij. Door de steun van moedige mensen zoals JIJ durven overlevenden zoals Katja te geloven dat hoop en vrijheid voor iedereen is.

Bekijk het verhaal van Katja op de website van A21
Ter bescherming van de mensen die zijn bevrijd, zijn namen en persoonlijke details veranderd.

Kom ook in actie!


Plaats jouw eigen druppel!